Vind rejsegavekort til et varmt sted med Eldorado

Lige nu tilbyder Danske Spil, at du kan skrabe dig til guld med Eldorado – samtidig får du chancen for at vinde rejsegavekort til et varmt sted. Hvem kunne ikke tænke sig det, nu hvor vinteren stadig ikke vil slippe Danmark.

Kender du Eldorado? På spansk betyder El Dorado ‘den forgyldte'. Og måske er det netop det, du bliver, hvis du prøver skrabeloddet Eldorado, som netop har fået sig noget af et facelift med nye pyramider og meget flottere skrabe-felter. Du kan prøve Eldorado og vinde rejsegavekort på 10.000 kr. her.

I videoen nedenfor får du en kort intro til, hvordan du skraber loddet. Du kan vinde op til 600.000 kr., og spændingen undervejs kan nemt give varme i kroppen.

Vind rejsegavekort på 10.000 kr. med Eldorado

Som noget helt særligt deltager du lige nu automatisk i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr., hvis du skraber Eldorado. Det skulle være nok til at fragte dig til Spanien eller et andet dejligt, lunt sted. Konkurrencen er dog ikke købsbetinget, og du kan også deltage i konkurrencen om rejsegavekortet her. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Se mere om Eldorado Quick skrabelodder her:

Mere om Eldorado fra Quick Skrab

Sådan spiller du Eldorado: Skrab “Dine tal” og “Ekstra tal” fri – et felt ad gangen. Skrab alle de tilsvarende tal på Pyramide 1-3 fri. Bemærk, Du kan vinde op til 3 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 50%, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod. Tallet kan forekomme flere gange, dog kun en gang i hver pyramide. Det er kun de tal, som du har skrabet fri i “Dine tal” og “Ekstra tal”, du må friskrabe i pyramiderne. Du har vundet, hvis du får skrabet alle tal fri i en vandret linje i en eller flere af de tre pyramider. Beløbet, du vinder, står ud for linjen, du har skrabet.

Afslut spillet: For at afslutte spillet, og derved tjekke om der er gevinst på loddet, skal du klikke på “VINDERKONTROL”.

Gevinster: Oversigten over gevinster finder du under punktet GEVINSTER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *