Et påskeæg med ikke mindre end 1 mio. kr. i

Læs her på siden historien om den heldige kvinde, der skrabede sig til milliongevinst og nu betaler sønnens bryllup. På familiens årlige påskeferie til Bornholm vandt en københavnsk kvinde således 1 mio. kr. i Påskeæg Quick. Der blev slået vejrmøller i haven – og sønnen kan se frem til et flot bryllup. Hvad ville du købe, hvis du vandt 1 mio. kr.? Prøv dit held af og se, hvad du kan vinde her.

Har du set Danske Spils nye skrabelod? Læs mere om de bedste påskeæg til voksne fra Quick

Skrabede sig til 1 mio. kr. i Påskeæg Quick

Den nybagte skrabe-millionær udtalte:

Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det stadig ikke. Det er sindssygt!

Det er en uge siden, at hun vandt 1 mio. kr. på Danske Spils helt nye Påskeæg Quick. Hun ønsker at være anonym, men vil godt fortælle, at hun er kvinde i 40'erne fra København med to voksne børn. Sammen med en stor del af familien i alt 14 personer var de på deres årlige påskeferie på Bornholm i sidste uge. Langfredag var de ude at gå tur ved Hammershus. En talte om den store pulje på 475 millioner kroner, der var på højkant senere på aftenen. Vindere udtaler igen:

Jeg spiller ellers næsten aldrig. Kun skrabejulekalenderen. Og en sjælden gang, når der er en stor pulje. Da vi kørte hjem til sommerhuset, stoppede vi ved den lokale brugs. Her købte vi en Eurojackpot, og på disken stod der nogle påske-skrabelodder fremme. Så jeg købte tre af de små og et af de store.

Da de kom hjem i sommerhuset, skrabede hendes to voksne børn og et af de andre familiemedlemmer de tre mindre lodder, der hedder Æggejagten. Der var 100 kroner i gevinst på det ene lod. Nu var der kun det store lod, Påskeæg Quick, tilbage. Hun fortsætter:

Jeg kastede det over til den ene af mine børn og sagde: “Du kan skrabe det her. Hvis der er 1 million på, betaler jeg dit bryllup”.

Lidt efter lød det fra en alvorlig stemme:

Du skal nok lige komme; jeg tror, der er ni eller ti ens.

Der stod vi så, 14 mennesker, i stuen og skulle alle tælle, hvor mange ens der var. Nogle jublede. Der blev slået vejrmøller i haven. Alle troede på det. Undtagen mig. Jeg kunne ikke tro på det og sagde, vi skulle tage det roligt.

De tog ned for at præmiesøge loddet hos forhandleren. Trods det, troede hun stadig ikke på det. Tirsdag var hun i banken og kunne stadig ikke fatte det. Først onsdag, da der stod 1 million kroner på hendes konto, kunne hun for alvor tro på det. Hvad nu med løftet om at betale sønnens bryllup?

Det holder jeg. De havde allerede planlagt datoen, og det bliver en fantastisk fest. Der skal også bruges lidt penge på resten af familien. Jeg skal ha' en ny bil, og så skal vi også på en dejlig rejse til Thailand.

Næste år går turen traditionen tro til Bornholm i påsken, og mon ikke de skal prøve et påske-skrabelod igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *