De bedste påskeæg til voksne fra Quick

Hos Quick holder de fast i, at julen varer lige til påske… Er du også en af dem, der synes, at der skal være Påskeæg til voksne, så har Quick nemlig løsningen. Du kan nemlig få et ægte Påskeæg til voksne lige nu, og du kan endda vinde helt op til 1 million kroner. Skrab Påskeæg og vind 1 mio. kr. Quicks Påskeæg er mindst lige så hyggelig som den årlige skrabe julekalender. Nu skal du bare samle kaniner, blomster og sommerfugle – i stedet for julemænd, klokker og juletræer. Og så kan du vinde helt op til 1 mio. kr.!

Gå på Æggejagt i Påsken og vind 500.000 kr.

Quick Æggejagt er et andet påskelod, der er fuld af hygge. Her skal du matche 3 ens beløb i 5 æg. Æggejagt skrabelodder koster kun 20 kr. Skrab Quick Æggejagt her. Det kan hurtigt blive en sjovere Påske med Quick! Hvis du ikke har en Danske Spil konto, kan du oprette en via links ovenfor, hvilket naturligvis er gratis.

Send gratis gækkebreve til venner og familie med PostDanmark

Der er flere grund til, at det hurtigt kan blive en sjovere påske med Danske Spil. Hos Quick har de nemlig genopfundet det traditionelle gækkebrev i en ny og nem udgave. På Gratis Index kan du gratis sende et flot gækkebrev med “Postkortet” fra Post Danmark – gækkebrev direkte fra din computer til postkassen. Du vælger selv, hvordan dit gækkebrev skal se ud, hvad der skal stå – og hvem der skal have det. Men skynd dig ind på GratisIndex.dk via linket ovenfor – påsken står jo som bekendt lige for døren. Som du måske også husker, så skal du skrive dit navn med prikker. Kan modtager ikke gætte, hvilket navn der er gemt “bag” prikkerne, skal vedkommende give dig et påskeæg. Men hvis modtageren gætter det, så er det pludselig dig, der skylder et påskeæg den anden vej. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *