Udnyt vinterpausen i Superligaen – Odds på vinderen

Der er vinterpause i Superligaen. Men gud forbyde det, er den ikke nær så lang, som den plejer, da der spilles VM i Rusland til sommer. De forskellige Superligahold er dog gået i gang med deres optakter til sæsonen, og flere af dem er allerede rejst af sted mod varmere himmelstrøj. Her skal de finpudse formen forud for den vigtige forårssæson.

Vinterpausen betyder dog også, at der sker ting og sager hos de forskellige hold i deres transfervindue. Det kan få betydning for resultaterne i den resterende del af sæsonen, inden de skifter til slutspillet. Vi har taget et kig på de forskellige hold i Superligaen og deres odds på at vinde Superligaen. Hvis man har en overraskelse i sinde, så kan der hentes rigtig flotte odds.

Hvem er favoritterne?

Meget overraskende er det ikke FC København, der ligger til at vinde Superligaen i år. Hovedstadsklubben, der vandt det danske mesterskab sidste år, har haft store problemer, hvor de netop nu kun er placeret på en 6. plads, endda a point med AaB på 7. pladsen.

Hos bet365, hvor du også kan spil på fodbold, følte de sig forholdsvis sikre på, at FC København ikke ville smide mesterskabet fra første runde. De tilbød derfor kun odds på, hvem der ville vinde Superligaen uden FC København.

To hold ligger side om side, hvor FC Midtjylland med sine 44 point og Brøndby med 43 point, har et lille hul ned til FC Nordsjælland på 3. pladsen, der har 39. point. De tre hold ligner mere eller mindre holdene, der skal kæmpe om medaljerne. Der er nemlig hele otte point fra 3. pladsen ned til Hobro og AC Horsens, der indbyrdes er placeret på henholdsvis 4. og 5. pladsen.

bet365 tror da heller ikke på, at det bliver andre hold, der vinder mesterskabet, end de tre hold, der allerede nu er placeret i top 3. Brøndby og FC Midtjylland deler favoritværdigheden til odds 1.95, mens FC Nordsjælland netop nu står til odds 9.00. Skulle Hobro på 4. pladsen gå hen og overraske hele fodbolddanmark, så giver det netop nu odds 601.00 gange indsatsen igen.

Hvem vinder pokalen?

Tager vi i stedet et kig på DBU Pokalen, så vurderer bet365, at der er bedre chancer for, at FC København kunne gå hen og tage et trofæ. Netop nu står de danske mestre til odds 3.60, mens FC Midtjylland og Brøndby står i henholdsvis odds 3.00 og 4.50.

De resterende hold, der er tilbage i DBU Pokalen er, FC Midtjylland, FC København, Brøndby, AaB, Randers FC, Silkeborg IF, Hobro IK, SønderjyskE og FC Fredericia. I øjeblikket er der kun et enkelt 1. Divisionshold tilbage, og det er FC Fredericia, der slog AGF ud af pokalen. FC Fredericia giver lige nu odds 41.00 gange igen.

Det næste opgør i DBU Pokalen er et New Firm, hvor FC København på hjemmebane i Parken tager i mod Brøndby d. 4. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *