I dag er det Store Skrabespilsdag – skrab og vind 500 kr.

Tid til skrabespil på Store Skrabespilsdag

Kender du Eovendo – stedet, hvor du får penge for alt, hvad du gør! I dag står den på “skrab og vind”, da der er skrabespil med præmier fra Netto, Zalando og Matas. Så skal der skrabes løs!

Få dine skrabespil helt gratis her

Skrab og vind på Store Skrabespilsdag

Hos Eovendo er de i særligt godt humør for tiden, og derfor afholder de endnu engang “Store Skrabespilsdag”. Det betyder, at du har ekstra stor chance for at vinde lækre præmier! Der udloddes i denne anledning 1 x 500 kr. til Netto, Zalando og Matas! Skrab nu og se, om du er en af de heldige vindere!

Se skrabespillene her

Hvis du ikke kender Eovendo, så er det som sagt stedet, hvor du får penge for alt, hvad du alligevel laver. Tilmeld dig en eller andet tjeneste, optag et lån, få et tilbud osv. Det vil være dumt at gå glip af en belønning, hvis du ikke skal gøre andet end det, du alligevel går og laver. De tre brugere på Eovendo, der tjente mest i går var:

  1. Helle V., Silkeborg, der fik 400 kr. i bonuspenge.
  2. Jørgen P., Vordingborg – Fik 264 kr. i bonus
  3. Michael H., Ringe – Fik 209 kr. i bonus

Eovendo modtager en bonus fra deres samarbejdspartnere hver gang, du benytter et tilbud. Det er denne bonus, som de deler med dig, og det er baggrunden for, at du kan få en belønning hver gang, du foretager dig noget. Der er ikke mange andre, der kan tilbyde denne service, hvor du får bonus eller bonuspenge, når du foretager dig noget.

Skrabespil – læs det med småt

Normalt vil vi anbefale, at du læser det, der står med småt, når du benytter et skrabespil. Men det er typisk ikke nødvendigt med Eovendu. Du skal bare tilmelde dig, og så får du din belønning uden videre. Selvfølgelig skal du lige tjekke, hvad det er du bestiller, men det skulle du jo alligevel gøre. Du skal heller ikke være bange for at få e-mails fra alle mulige af deres forretningspartnere. Alt dette kan du vælge fra, men vi anbefaler, at du får nyhedsbrevet fra Eovendo, så du kan se de gode tilbud, der kommer til dig. Alternativ kan du jo logge ind hver dag og se, hvad der er nye bonusser og kampagner.

God fornøjelse med at få penge for alt, hvad du alligevel gør.

3 tanker om “I dag er det Store Skrabespilsdag – skrab og vind 500 kr.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *