Derfor bør du spille skrabespil online

Der har altid været noget hyggeligt over skrabespil. Mange af os foretrækker nok stadig de gode, “gammeldags” skrabelodder fra den lokale kiosk. Det er bare lidt mere underholdende og spændende, når man selv kan sidde og skrabe med en mønt. Nogle er dog også gået over til at spille skrabespil online – og med god grund. Der er nemlig nogle fordele ved at spille skrabelod online, frem for at blive hos de manuelle fra kiosken.

Fordelene ved online skrabespil

1. Større gevinstchancer

Den største fordel ved online ved skrabespil på nettet er helt klart, at du har større chancer for at vinde gevinster og jackpot. Der er få omkostninger ved at skabe online skrabespil, da de ikke kræver lige så meget forberedelse og grafikarbejde som andre online casinospil, fx slotspil. Dette betyder også, at tilbagebetalingsprocenten er højere end ved de gammeldags skrabelod.

2. Større udvalg af spil

Vi kender alle sammen de populære Quick skrabespil. Dem kan du både spille manuelt, og på nettet. Men på nettet kan du også spille mange andre spil, alt efter hvad du personligt finder mest interessant og sjovt. Der findes et hav af forskellige spilvarianter: skattejagter, bogstavspil, eventyrspil og sportsspil. Udvalget virker uendeligt, når du først er gået i gang med at kigge listen igennem. Hvis du er vild med at spille fodboldspil, anbefaler vi at du prøver Offside and seek skrabespillet, hvor du skal score mål for at vinde.

Hvis du vil vide mere om sportspil, kan du også gå ind på http://extra.bet365.com/news/da og få flere råd.

3. Spændingen er der stadig

Det kan være svært at give afkald på de gamle skrabelod fra kiosken. Men heldigvis har mange online spiludbydere gjort meget ud af, at man kan have en god og autentisk skrabespils-følelse, efter man er gået online. Blandt andet er den klassiske skrabelyd der stadig, når du spiller, og så kan du ved nogle spil selv vælge, om du vil skrabe med en mønt eller et andet lykkesymbol.

4. Det er mere komfortabelt at spille online

Når man først har lært, hvordan man spiller online skrabespil, vil man opdage, at det faktisk er forholdsvist nemt at spille på nettet – også hvis man er newbie inden for faget. Når man opretter en spillekonto, kan man endda være så heldig at få velkomstbonusser og andre give-aways for, at man kan komme godt i gang. Derudover kan man spille på hvilket som helst tidspunkt af døgnet, man ønsker. Bare man husker på, ikke at overspille og miste kontrollen. Læs mere her om, hvordan du spiller sikkert og kontrolleret. Husk også, at du skal bruge Nem ID for at spille online.

Spilstrategier

Det er begrænset, hvor meget man planlægge en strategi for skrabespil, da man ikke selv kan styre udfaldet. Vi anbefaler dog, at du benytter dig af de spil, hvor tilbagebetalingsprocenten er højest. Derfor bør du tjekke oversigten over gevinstfordelingen hos den spiludbyder, du bruger, inden du går i gang med at skrabe.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken spiludbyder du vil oprette dig hos, eller hvilke skrabespil, du vil prøve, kan du altid læse de mange online guides, anmeldelser og tips fra andre erfarne spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *