Skrab og vind i Påsken – præmier for 150.000 kr.

skrab og vind i påsken

Gå på jagt efter guldkyllinger og vind flotte præmier. Danske Spil præsenterer nemlig endnu engang en omgang: “Skrab og vind i Påsken”. Her kigger vi nærmere på den underholdende kampagne, hvor du kan vinde flotte præmier – helt gratis. Af en eller anden grund finder man ikke kampagne på Danske Spils forside. Men du kan tilgå konkurrencen her:

Skrab dig til flotte præmier på Danske Spil helt gratis!

God fornøjelse og rigtig god Påske. Påsken begynder jo for mange i denne weekend, mens andre må vente indtil Skærtorsdag. Jeg krydser fingre for, at kun nogle ganske få skal på arbejde for at holde hjulene og Danmark i gang.

PS: Deltagelse er helt gratis.

Påsken byder igen på skrab og vind med Danske Spil

Hver dag er der nye muligheder for skrab og vind i Påsken på Danske Spils hjemmeside. I dagens skrab kan du eksempelvis skrabe dig til guldkyllinger. De fungerer både som dine ekstra lodder i hovedkonkurrencen om 5×10.000 kr. og giver dig mulighed for at vinde 2 biografbilletter dagligt frem til den 2. april.

Skrab dagens æg og vind her

Mega Quick i påskeklæder

Mega Quick er også i påskehumør og har trukket i gule farver. Som altid kan du vinde Ekstra månedsløn i 7, 9 eller 13 år eller op til 5 millioner kroner her og nu. Selvfølgelig kan du skrabe med en påskekylling, en påskehare eller en påskelilje. Skrab Mega Quick her.

Mere om skrab og vind i Påsken

Med Quickchancen kan du som nævnt ovenfor samle på påskekyllinger, som er dine lodder i konkurrencen om hovedpræmien på 5 x 10.000 kr. Du kan samle påskekyllinger med din unikke kode fra skrabeloddet “Påskeæg Quick” eller via e-mails fra Quickchancen. Kampagnen kører til og med den 2. april 2018. Her kan du læse mere om de forskellige måder at samle påskekyllinger på.

Du kan endvidere åbne et “Bonusskrab” for hver gang, du har samlet 5 påskekyllinger. Dette gælder i perioden helt indtil den 31. maj 2018, og det giver mulighed for at vinde kontantpræmier og gavekort. Læs mere under “Bonusskrab”.

Dagens skrab (19/3 – 2/4, 2018)

Fra den 19. marts 2018 er det er muligt at skrabe sig til påskekyllinger via “dagens skrab”.  Man kan skrabe sig til påskekyllinger (ekstra lodder i hovedkonkurrencen) eller gavekort på 2 biografbilletter (værdi 170 kr. – gyldige i udvalgte Nordisk Film biografer) ved friskrab af 3 ens symboler. Du kan også vinde mellem 1 – 3 påskekyllinger, men også være uheldig at skrabe en nitte uden gevinst. Linket til “dagens skrab” sendes direkte til den tilmeldte e-mail, når du har tilmeldt dig: Tilmeld dig daglige skrab her.

Alle “dagens skrab” indtil den 2. april 2018 inklusive, hvilket betyder at de kan skrabes frem tli og med den dato. Præmierne kan ikke ombyttes til andre former for skrabelodder, kontant eller vederlag. Vinder du gavekort på 2 biobilletter (værdi 170 kr. – er gyldige i udvalgte Nordisk Film biografer), vil du indenfor kort tid modtage et link på sms med din præmie. Gavekort er gyldig indtil den 7. februar 2019, men skal være downloadet senest den 1. juli 2018. Herefter  de ikke downloades længere.

Bonusskrab (19/3 – 31/5 2018)

Bonusskrabene er aktive til og med den 31. maj 2018. Når du har samlet 5 påskekyllinger, åbnes der for endnu et “bonusskrab”. Bonusskrab åbnes for hver 5 påskekyllinger. Bonusskrab åbnes fx, når du har samlet 5, 10, 15, 20, 25 osv. påskekyllinger. Du mister ikke dine påskekyllinger, når du åbner et bonusskrab. Den højeste præmie, du kan vinde i et bonusskrab, bliver højere, jo flere bonusskrab du åbner. Dog bliver gevinsten ikke højere ved opnåelse af 25 påskekyllinger og derover. Har du samlet 100 påskekyllinger og derover er det ikke muligt at vinde en kontant gevinst, men det er stadig muligt at vinde ekstra påskekyllinger til hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr. Præmiestrukturen er som følger:

  • 5 påskekyllinger – Skrab op til 500 kr.
  • 10 påskekyllinger – Skrab op til 1.000 kr.
  • 15 påskekyllinger – Skrab op til 2.000 kr.
  • 20 påskekyllinger – Skrab op til 3.000 kr.
  • 25 påskekyllinger – Skrab op til 5.000 kr.
  • 25 – 100 påskekyllinger – Skrab op til 5.000 kr.
  • 100+ påskekyllinger – Efter påskekylling nr. 100 tæller hver påskekylling som et lod i hovedkonkurrencen om 5 x 10.000 kr.
    5.000 kr. er den højeste præmie, du kan vinde i et bonusskrab. Har du samlet mellem 25 – 100 påskekyllinger, er der altid en chance for at vinde 5.000 kr. i et bonusskrab.
  • Med mellem 5 – 100 påskekyllinger har du altid chance for, at skrabe dig til et gavekort fra Just Eat (værdi 200 kr.) eller 2 biografbilletter (værdi 170 kr. – er gyldigt i udvalgte Nordisk Film biografer). Muligheden for at vinde disse præmier er uafhængig af antallet af påskekyllinger og vinderne findes ved tilfældig lodtrækning.

En tanke om “Skrab og vind i Påsken – præmier for 150.000 kr.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *