Bliv millionær og vind rejsegavekort med Millionjagten

Der er et nyt skrabelod fra Quick, nu hvor juledagene for længst er overstået. Alle lågerne i julekalenderen er åbnet, og for et par uger siden hoppede vi ind i det nye år. Quick fejrer år 2016 med et fantastisk nyt skrabelod med gevinst på hvert 2. lod. På Millionjagten kan du vinde op til 1 mio. kr. Der er hele 16 skrabefelter, så spændingen er i den grad sikret. Loddet koster en flad 50'er. Du kan købe dit skrabelod online her.

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr. med Millionjagten

Millionjagten vil som nævnt gerne fejre det nye år med en konkurrence om et rejsegavekort på 10.000 kr. Alle, der skraber Millionjagten online inden d. 24. januar 2016, deltager automatisk i lodtrækningen om rejsegavekortet.

Vær med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr. her

Held og lykke – og må dit 2016 blive et forrygende og festligt år!

Sådan er du med i Millionjagten på Danske Spil

Du kan altså stadig nå at blive millionær og vinde rejsegavekort med Millionjagten. Quick har som sagt begyndt 2016 med et helt fantastisk nyt skrabelod, Millionjagten, som allerede er meget populært! På Millionjagten kan du vinde op til 1 mio. kr., og der er gevinst på hvert 2. lod. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan også deltage her. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad er Quick Games

Quick Games er sjove og underholdende spil, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster. Du kan enten vælge mellem de små, hurtige skrabespil som 5'eren, Mini og Mini Bogstavjagt eller prøve kræfter med nogle af de andre nervepirrende spil som Bogstavjagt, 7-9-13 og Lotto, hvor du kan vinde op til 2 millioner kroner. Hos Quick Games finder du også sjove og hyggelige spil såsom Bunny Boiler, Hand to Hand Combat og Whack a Jackpot, hvor du selv vælger dit indskudsbeløb og får fuld hygge for pengene. Du finder disse spil under underkategorien “hygge“.

Kom godt i gang

For at spille Quick skal du tilmelde dig som bruger på Danske Spils hjemmeside, og det gør du ved at klikke på “Opret konto” øverst i højre hjørne her på siden. Når du er oprettet, sætter du penge ind på din konto, og så er du klar til at spille med. Bemærk, at du lige nu kan være med i Happy Hour på Danske Spil Casino og få gratis gavekort i anledning af, at de har opdateret deres loyalitetsprogram.

Så er der kun tilbage at vælge det spil, du gerne vil spille. Husk, at du kan tage et prøvespil, inden du køber spillet – så ved du, hvordan de enkelte spil fungerer. Gevinststørrelserne og antallet af gevinster kan du også se, når du klikker dig ind på de forskellige spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *