Vind bio-billetter og rejsegavekort på 10.000 kr. i Sommer Quiz

Million Quick Quiz

Der er quiz hele sommeren på Million Skrab, hvor du kan quizze med om bio-billetter og et rejsegavekort! Du er med i quizzen her – deltagelse er gratis.

Der er en ny quiz-runde hver uge i ugerne 26-30, og hver gang du er med, samler du lodder til hovedpræmien på 10.000 kr. samt 5×2 bio-billetter hver uge. Held og lykke!

Deltag her og se, om du bliver den heldige vinder

Leder du efter flere konkurrencer? Der er faktisk en del andre spillesider end Danske Spil, der har sjove og spændende casinokonkurrencer, hvor du kan vinde store præmier. Du kan se lidt mere til disse på denne Facebook-side.

Sommer Quiz og konkurrencebetingelser

For at deltage i quizzen skal du sige ja tak til nyhedsmails fra Danske Spil. Du kan til enhver tid afmelde dig denne service igen. Du bekræfter samtidig, at du er over 18 år. Konkurrenceperioden for Million Quick quiz er uge 26-30 2017.

Der er ny quiz-runde hver uge, og nye spørgsmål annonceres på Facebook og i Danske Spils nyhedsmails. Konkurrencelinket er det samme uge for uge. Der kan deltages 1 gang ugentligt, og der er 1 quiz-runde pr. uge. Uanset antal rigtigt opnåede svar deltager man i konkurrencen om hovedpræmien. Jo flere uger man deltager, jo flere lodder tjener man til lodtrækning om hovedpræmien. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen. Læs mere på deres konkurrenceside.

Præmier i konkurrencen

Hovedpræmien er et rejsegavekort på 10.000 kr. Vinderen kontaktes direkte efter konkurrencens afslutning. Ugepræmier i hver af ugerne 26-30 er 5×2 biografbilletter. Vinderne kontaktes direkte.

Danske Lotteri Spil A/S forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår. Generelt tages der følgende forbehold. En udtrukken vinder af hovedpræmien, der ikke har besvaret vores henvendelse inden for 14 dage, mister retten til præmien, og en ny vinder udtrækkes.

Konkurrencen afholdes af Danske Lotteri Spil A/S, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Danske Lotteri Spil A/S betaler præmieafgift i forbindelse med afholdelsen af denne konkurrence. Danske Lotteri Spil A/S erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Danske Lotteri Spil A/S, Danske Licens Spil A/S eller Danske Spil A/S.

Sådan spiller du Million Quick

Du har to chancer for at vinde – en for hvert skrabefelt. Finder du det samme beløb tre gange på et skrabefelt, vinder du beløbet en gang. Finder du tre penge symboler i skrabefeltet til højre, vinder du 10.000 kr. skattefrit hver måned i 10 år. For at afslutte spillet, og derved tjekke om der er gevinst på loddet, skal du klikke på “VINDERKONTROL”.

Oversigten over gevinster finder du under punktet GEVINSTER. Tilbagebetalingsprocenten er 57 %, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *