Skrab en Skrabe Julekalender fra Quick og vind 1 mio. kr.

Har du tænkt på, at det snart er jul? Der er mindre end en måned til den tid på året, hvor vi skal have dejlig julemad, pakke julegaver op og være sammen med familie og venner. Et af de helt sikre tegn på, at julen nærmer sig, er når butikker pynter op til jul, og gaderne bliver iklædt gran og julelys. Mange synes sikkert, at de går tidligt i gang, men man må jo erkende, at det også er lidt hyggeligt. I år er Danske Spil kommet mange butikker i forkøbet. De har nemlig allerede lanceret årets skrabe julekalender. Du kender den fra tidligere, og konceptet har da heller ikke ændret sig en tøddel. Du køber blot din skrabe julekalender, skraber dagligt en låge (eller alle sammen, hvis du ikke kan vente) og kigger efter de 10 juletræer. Skraber du 10 juletræer, kan du bytte din skrabe julekalender til 1.000.000 kroner. Du kan jo købe den i den nærmeste kiosk, men du finder den også her på Danske Spils hjemmeside.

Vind 1 mio. i årets skrabe julekalender

Traditionen tro er Danske Spil klar med en klassisk skrabe julekalender. Jeg gætter på, at de fleste familier nok plejer at købe en enkelt eller to af dem hver november og december. Som tidligere år kan du ud over at købe den i kiosken også købe den online eller via din smartphone eller tablet. Ud over hovedgevinsten på 1 mio. kroner kan du også skrabe en masse andre præmier. Der bliver med andre ord igen masser af spænding. Men kan du mon vente med at skrabe den sidste låge til den 24. december? Udfordringen ligger i hvert fald klar her:

Skrab og vind med Quicks julekalender 2018 her

Sådan vinder du med en skrabe julekalender

Årets skrabe julekalender fra Danske Spil fungerer præcis som en almindelig julekalender, bortset fra at du skal skrabe 24 skrabefelter i stedet for at åbne kalenderlåger. Bag hvert af felterne gemmer der sig et julesymbol. Har du en af rigtige kombinationer, er der gevinst:

10 juletræer giver jackpotten på 1.000.000 kr.

9 julemænd giver 50.000 kr.

8 rensdyr giver 5.000 kr.

7 trommer giver 1.000 kr.

6 misteltene giver 200 kr.

5 lys giver 100 kr.

4 julekugler giver 75 kr.

3 stjerner giver 50 kr.

Køb din jule skrabekalender online

Som nævnt kan du købe din skrabe julekalender online, og det er super nemt. Når kalenderskrab er aktiveret, skraber du til og med dags dato. Deaktiver kalenderskrab for at skrabe hele din julekalender med det samme (hvis du ikke synes, at det er snyd). Du kan naturligvis købe flere julekalendere, fx til alle dine familiemedlemmer. Du kan få en oversigt over dine kalendere ved at klikke på MINE KALENDERE øverst til højre her:

Adventsspil med ekstra præmier

Ud over julekalenderskrab får du også adventsspil med ét adventssymbol på hver af de 4 adventssøndage, hvor du kan se, om du har vundet følgende ekstra præmier:

1 gave giver 50.000 kr.

1 snemand giver 5.000 kr.

1 julekrans giver 500 kr.

1 juleklokke giver 50 kr.

Du kan vinde op til 2 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 51.98, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod. Det er selvfølgelig væsentlig mindre end almindelige udbetalingsprocenter på online casinoer.

En tanke om “Skrab en Skrabe Julekalender fra Quick og vind 1 mio. kr.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *