Quick-skrab tager Danmark med storm

Quick skrab

Danskere behøver ikke længere at gå til den lokale kiosk for at købe skrabelodder. Nu kan du købe dine Quick-skrab skrabelodder hjemme i stuen på computeren, og gevinstchancerne er meget større end i traditionelle skrabespil.

Den tid er forbi, hvor du behøver at tage turen ned til døgnkiosken, hvis du har lyst til at se, om du kan skrabe dig til millionen. Takket være online skrabespil kan du nu skrabe i ro og mag hjemme fra din sofa og gevinstchancen er væsentligt større end på traditionelle skrabelodder.

Vi har talt med en af udbyderne af online skrabespil, Danske Spil Quick-skrab.

– Der er ingen tvivl om, at online skrabspil er kommet for at blive. Ikke nok med, at det naturligvis er meget nemmere og hyggeligere at skrabe hjemme i dagligstuen, så tilbyder vi noget som de fleste andre udbydere ikke kan, siger Peter Hansen fra Danske Spil Quick-skrab. For det første har du meget større chance for at vinde hos os, end du har nogen andre steder: Vi garanterer, at hvert tredje lod er en vinder!

Mere end 50 forskellige Quick-skrab

Det er ikke kun på grund af de store gevinstchancer, at online skrabespil er så populære. Danske Spil Quick-skrab tilbyder over 50 forskellige spil, lige fra Darts, hvor du skal se om du kan ramme plet, til 3wow, hvor du kan skrabe dig til næsten 10 millioner kroner. Så uanset om du er til traditionelle skrabelodder eller gerne vil prøve noget helt nyt, så er der altid noget for enhver smag. Danske Spil Quick-skrab oplyser, at de tilføjer 1 – 3 nye spil hver eneste måned, så der er altid noget nyt at prøve.

Du har altid en chance for jackpot

Når du køber et skrabelod i din lokale butik, ved du ikke om du reelt har en chance for at vinde jackpot. Det kan nemlig være, at det lod eller de lodder, hvor der er jackpot allerede er solgt i en anden butik. Udover, at vi garanterer, at hvert tredje lod er en vinder, så garanterer vi også, at i det sekund der er en vinder af den helt store gevinst, så starter vi på en ny serie af skrabelodder, pointerer Danske Spils talsmand. Det er en garanti, der ganske enkelt ikke kan gives, når man sælger fysiske skrabelodder og som mange online udbydere heller ikke giver. Hvis du vil prøve lykken, så gå ind på Danske Spil Quick i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *