Hvor mange guldbarrer kan du finde på Eldorado billedet fra Quick

Ovennævnte screenshot er fra Elderado-spillet fra Quick skrab, og du kan få ekstra underholdning og chancer, hvis du køber et Eldorado-lod:

Sådan køber du et Eldorado-lod

Ønsker du at spille Eldorado, klik på “ELDORADO” i menuen til venstre, når du er logget ind. Har du endnu ikke en konto, kan du høre det her:

Opret en konto og kom igang med at spille med det samme

Før du kan skrabe loddet, skal du klikke på “KØB SPIL” og dernæst “JA” i bekræftelsesvinduet. Vælg mellem forskellige måder at skrabe på:

Almindeligt skrab:
Du skraber frem og tilbage med musen, mens du holder venstre musetast nede.

Klik skrab:
Du klikker hvert enkelt beløb/symbol fri med musen – ved at klikke ovenpå felterne.

Autoskrab:
Her skraber systemet automatisk alle felter på loddet fri – et efter et.

Sådan spiller du Eldorado
Skrab hvert felt i området “Dine tal” (det øverste felt) for at afsløre tallene. Skrab et felt ad gangen. For hvert tal, som du skraber fri, skal du finde og skrabe det eller de tilsvarende tal i Pyramide 1, Pyramide 2 og Pyramide 3. Hvis tallet 11 f.eks. er skrabet fri i “Dine tal”, skal du skrabe alle 11-taller fri i de tre pyramider.Bemærk, at tallet kan forekomme flere gange, dog kun én gang i hver pyramide.
Fortsæt indtil alle tal i de tre pyramider, der matcher de 34 tal i området “Dine tal”, er skrabet fri.

Afslut spillet
For at afslutte spillet, og derved tjekke om der er gevinst på loddet, skal du klikke på “VINDERKONTROL”. Klik på “UDSKRIV”, hvis du ønsker at udskrive det skrabede lod.

Spil igen
Hvis du ønsker at spille igen, skal du klikke på “JA”. Ønsker du ikke at spille igen, skal du klikke på “LUK VINDUET”. Ønsker du at spille et andet skrabespil, skal du klikke på det ønskede spil i højre side på skærmen, når du er færdig med at skrabe dit spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *